+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Strandhogg

Mesterkokker har tatt over Bærums gamle storstue.

Ekstrem makeover: Strand restaurant på Stabekk er modernisert - både når det gjelder interiør og meny. Foto: Jo Straube.
Ekstrem makeover: Strand restaurant på Stabekk er modernisert - både når det gjelder interiør og meny. Foto: Jo Straube.Vis mer

Gammelmodige Strand Restaurant var overmoden for en modernisering, både i interiøret og menyen. Stedet har vært en institusjon for Bærumsfolket, åsted for bryllup, konfirmasjoner og begravelser, men ikke et sted for god mat og vin.

I sommer tok nye kluter over. Tom Victor Gausdal, Erling Sundal og Stian Floer - tre av Norges aller beste kokker. De har bakgrunn fra kokkelandslaget, fra steder som Bagatelle og Palace Grill, og de siste åra har de drevet det eksklusive cateringselskapet Flavours. Etter omfattende oppussing kunne de åpne nye Strand i sommer.

Det første som møter en innenfor døra i det store huset ved strandkanten, er et bakeri. Innenfor ligger matbaren som selger rimelige retter fra det store åpne kjøkkenet som vender ut i rommet. Når Robinson og Fredag passerte på vei inn i den «fine» avdelingen, sto Gausdal selv bak kjøkkenbenken og anrettet noen høyreiste smørbrød, iført en kritthvit kokkedrakt og en svart sixpence.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.