Strandhogg

Mesterkokker har tatt over Bærums gamle storstue.

Ekstrem makeover: Strand restaurant på Stabekk er modernisert - både når det gjelder interiør og meny. Foto: Jo Straube.
Ekstrem makeover: Strand restaurant på Stabekk er modernisert - både når det gjelder interiør og meny. Foto: Jo Straube. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gammelmodige Strand Restaurant var overmoden for en modernisering, både i interiøret og menyen. Stedet har vært en institusjon for Bærumsfolket, åsted for bryllup, konfirmasjoner og begravelser, men ikke et sted for god mat og vin.

I sommer tok nye kluter over. Tom Victor Gausdal, Erling Sundal og Stian Floer - tre av Norges aller beste kokker. De har bakgrunn fra kokkelandslaget, fra steder som Bagatelle og Palace Grill, og de siste åra har de drevet det eksklusive cateringselskapet Flavours. Etter omfattende oppussing kunne de åpne nye Strand i sommer.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer