Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Strengt tatt er det ikke særlig oppsiktsvekkende å være singel

Men Siv Jensen (44) har fått en ny makker i livet sitt, enten hun liker det eller ei.

MAKTPOSISJONERT: Endelig har Siv Jensen fått regjeringskontor, og er klar for å kutte i skatter og avgifter. Finnes det en eneste avgift hun er litt glad i? - Hm. Det er vanskelig å svare på, gitt. Generelt er vi i Frp som kjent ikke så glade i avgifter. Et mål nå er å gå gjennom avgiftssystemet for å se hvilke som er godt begrunnet, sier den ferske finansministeren. Foto: AGNETE BRUN
MAKTPOSISJONERT: Endelig har Siv Jensen fått regjeringskontor, og er klar for å kutte i skatter og avgifter. Finnes det en eneste avgift hun er litt glad i? - Hm. Det er vanskelig å svare på, gitt. Generelt er vi i Frp som kjent ikke så glade i avgifter. Et mål nå er å gå gjennom avgiftssystemet for å se hvilke som er godt begrunnet, sier den ferske finansministeren. Foto: AGNETE BRUN Vis mer

(Magasinet): I seg selv er det hundreogtolv år gamle, monumentale bygget som huser Norges Finansdepartement en respektinngytende sak. Grovhogget, massiv granitt på utsida. Hvesende sagadrager i jugendstil på innsida.

Det gjør ikke saken bedre at statsrådskontoret er utstyrt med et ruvende skrivebord, at gjestestolen som er satt fram så vidt lar en gjest av gjennomsnittlig størrelse titte opp over skrivebordskanten, og at statsråden gjesten titter opp på, viser seg å ha en dag rammet av «veldig vond rygg», en ekstremt travel møteplan - «så hold en viss fremdrift her!» - og attpåtil ymse avisoppslag om et økonomisk kriseår i 2014 som hun på ingen måte har sans for.

- Vi går ikke noe økonomisk kriseår i møte, sier Siv Jensen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?