STOPP OPP LITT: - Vi glemmer at vi trenger tid til pauser og spontane innfall. Og vi unnlater å ta høyde for de avbrytelser og forstyrrelser som livet uvilkårlig består av. Slik tar vi på oss mer enn det vi egentlig har kapasitet til. Foto: NTB Scanpix
STOPP OPP LITT: - Vi glemmer at vi trenger tid til pauser og spontane innfall. Og vi unnlater å ta høyde for de avbrytelser og forstyrrelser som livet uvilkårlig består av. Slik tar vi på oss mer enn det vi egentlig har kapasitet til. Foto: NTB ScanpixVis mer

Stressa? Lite tid? Da kan det være på tide å følge noen av disse rådene

Ta grep om kravene før kavet griper deg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Sommeren nærmer seg slutten, høsten venter rundt neste sving, skoleklokka ringer om få minutter og arbeidslivet setter snart inn i femtegir.

Inntil videre er almanakkene engasjerende tomme, og kanskje også truende tomme, slik Einar Øverenget skrev i Magasinet tidligere i sommer. Uansett, vi står klare til å fylle tiden med virkekraft og skaperkraft, med sosiale treff og utviklende kurs, med trening og aktiviteter for små og store.

I møte med kalenderens blanke sider er de fleste av oss tidsoptimister. Forsøk tyder på at vi i snitt setter av førti prosent mindre tid enn det oppgaver og arbeid virkelig tar.

Vi glemmer at vi trenger tid til pauser og spontane innfall. Og vi unnlater å ta høyde for de avbrytelser og forstyrrelser som livet uvilkårlig består av. Slik tar vi på oss mer enn det vi egentlig har kapasitet til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn