Strikker dødelig statistikk

Kathrine Frey Frøslie (47) fyller nettet med folkeopplysning og viktige statistrikkeoppskrifter.

STATISTRIKKER: Da statistiker Kathrine Frey Frøslie (47) ble lei av å krangle med vaksinemotstandere, fant hun fram strikkepinnene for å illustrere tallenes overtydelige tale.
STATISTRIKKER: Da statistiker Kathrine Frey Frøslie (47) ble lei av å krangle med vaksinemotstandere, fant hun fram strikkepinnene for å illustrere tallenes overtydelige tale. Vis mer
Publisert

– Jeg tror mange har glemt hvor dødsfarlige barnesykdommer kan være.

Utover stuegulvet hjemme hos Kathrine Frey Frøslie ligger det et titall forskjellige strikkeprosjekter. Her er ingen av de typiske plaggene en norsk gjennomsnittsstrikker produserer. Ingen raggsokker, ingen selbuvotter, ingen mariusgensere. Her er derimot vaksineponchoer, normalfordelingsskjerf og vulvavotter. Kvinnen bak de utradisjonelle strikkeproduktene er heller ingen gjennomsnittsstrikker. Vulvavotter høres kanskje morsomt ut, men Kathrine Frey Frøslie mener alvor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer