Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Sufflé med ost og spinat

Ca. 1 time, 4 personer.

3 ss smør

4 ss hvetemel

3 dl melk

5 egg

Fyll:

1 finhakket sjalottløk

200 g fersk spinat

150 g cheddarost

salt og pepper.

I stekeovn ved 180 °C

• Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer. Fres finhakket sjalottløk i litt smør til den blir myk og blank. Ha i fersk spinat som dampes lett. Bland det inn i suffleen sammen med revet ost. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter - 1/3 om gangen. Hell røren i små, smurte ildfast former. Stek suffleene ca. 25 minutter. De faller fort sammen, så de må serveres straks. Det er bedre at gjestene venter på suffléen enn omvendt.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media