Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sunniva Gylver visste hun kunne dø etter ulykken

Likevel følte hun seg veldig takknemlig oppi alt.

Kanskje visste Vår Herre at ulykka kom til å skje. Det kan hende at han fulgte med Sunniva Gylver allerede da hun satte seg på sykkelen og trillet nedover Norabakken i Oslo, og at han så henne i det øyeblikket hun skulle krysse Sporveisgata på vei hjem mot St. Hanshaugen. Kanskje visste Gud, om han i det hele tatt finnes, at den møtende bilisten kom til å bryte vikeplikten og svinge til venstre, at han kom til å krasje i Guds spinkle tjener og kjøre over henne så rastaflettene danset i lufta.

Det eneste som muligens er sikkert når det kommer til Vår Herre, er at han denne maidagen i fjor ikke holdt en spesielt beskyttende hånd over Sunniva Gylvers hode.

Sekunder seinere lå det isteden smadra mot asfalten, med kjeven knust og det ene øret nesten revet av. Dypt inne i kraniet og rundt den skjøre hjernestammen var det i ferd med å utvikle seg livstruende blødninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?