<strong>KLASSEKAMPEN:</strong> Torbjørn Røe Isaksen er kunnskapsminister, Håvard Tjora er grunnskolelærer, foreleser og fast spaltist i Magasinet. . Foto: Siv Johanne Seglem.
KLASSEKAMPEN: Torbjørn Røe Isaksen er kunnskapsminister, Håvard Tjora er grunnskolelærer, foreleser og fast spaltist i Magasinet. . Foto: Siv Johanne Seglem. Vis mer

Superlærer'n: Dette er de største problemene i norsk skole - dette svarte ministeren

Torbjørn Røe Isaksen ble innkalt til ekstratime av superlærer Håvard Tjora.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De er begge brennende opptatt av skole. [bilde=12,right,six]Torbjørn Røe Isaksen som kunnskapsminister, med ansvar for å gjennomføre regjeringens politikk på alle skolenivåer, Håvard Tjora som grunnskolelærer, foreleser og fast spaltist i Magasinet.

De har stor respekt for hverandre, og er enige om at utfordringene står i kø. Men er de enige om hva som bør gjøres, og hvordan? Er det forskjell på skoleperpektivet fra en ministers  ontor i etasje i Kirkegata i Oslo og fra klasseromsgulvet på Svalbard der Tjora underviser.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer