Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Suppelapskaus

4 porsjoner.

4 porsjoner:

300 g renskåret svinekjøtt i strimler

1 båt hvitløk

1 ss olivenolje til steking

3 dl kjøttbuljong (utblandet)

1 pk. frossen lapskausblanding

1 ts provencekrydder

¼ ts salt

¼ ts pepper

• Slik gjør du:

1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.

2. Tilsett buljong, og la det koke opp.

3. Ha i grønnsakene, kjøttet og krydderet og la det trekke 4-5 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.

Serveres med flatbrød eller brød.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media