Trivelig: Lokalet er rustikt og trivelig, men ikke alt var som det bør da Robinson og Fredag besøkte Per Bacco Osteria. 
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
Trivelig: Lokalet er rustikt og trivelig, men ikke alt var som det bør da Robinson og Fredag besøkte Per Bacco Osteria. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Sure toner

Også Per Bacco Osteria kan ha en dårlig dag.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det var vår i lufta, solskinn på asfalten og forventningsfull rumling i Robinson og Fredags mager da de møttes utenfor Per Bacco Osteria på Grønland. Klokka viste presis 15, og døra til den drøyt årsgamle naborestauranten til sagnomsuste Olympen/Lompa skulle ifølge plakaten i vinduet bli låst opp på nøyaktig dette tidspunktet.

- Stengt, men det er tegn til liv der inne, sa Robinson optimistisk. Og ganske riktig, etter noen minutter sto døra på vid vegg og Robinson og Fredag satt i frisk trekk ved et vindusbord med utsikt til Grønlandsleirets yrende fortausliv.

Døråpneren, som muligens var servitør, muligens noe helt annet, hadde snille, men sørgmodige øyne da han kom med menyene.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn