Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Sursøt kylling

4 porsjoner på 30 minutter.

4 kyllingfileter 4 ss hvetemel 1 ts salt 1/2 ts pepper 4 båter hvitløk i tynne skiver 1/2 agurk i skiver 1/2 blomkål i små buketter 2 løk i store flak 4 gulrøtter i skiver 2 paprika i biter 2 tomater i båter 3-4 ss sukker 2-3 ss tomatpuré 1-2 ss eddik 3 dl vann 1-2 ss potetmel 1-2 ts thailandsk fiskesaus eller salt og evt. litt pepper. Skjær kyllingfiletene i strimler. Ha hvetemel, salt og pepper i en pose og tilsett kjøttet. Rist posen for å blande alt godt. Varm olje i en wok og stek hvitløk og kyllingstrimler til kjøttet er jevnt hvitt. Tilsett grønnsaker og la dem frese med i 1-2 minutter. Tilsett sukker og sammenrørt tomatpuré og eddik. Hell over vann og potetmeljevning (potetmel rørt ut i vann). Varm opp til det koker, og trekk panna fra plata. Smak til med fiskesaus (salt) og pepper før servering. Pynt med tomatrose og koriander. Spises med jasminris til. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media