Sursøt laks

4 porsjoner.

500 g laksefilet uten skinn og bein 2 skiver ananas i biter 4 ss salatdressing 4 ss maisennamel 2 ss sesamfrø. Marinade: 1/4 ts salt noen dråper sitronsaft 1/2 ts kyllingbuljongpulver Saus: 4 ss sukker 1 dl vann 4 ss presset appelsinsaft noen dråper sesamolje 1/4 ts salt 2 ts vaniljepulver 2 ts hvit eddik. Skjær laksen i biter på 2- 3 cm. Mariner dem med salt, kyllingbuljong og sitronsaft i noen minutter. Bland laksen med maisennamel og salatdressing, og stek den i varm olje til den er gyllen. Ta laksen ut av panna og gjør den rein. Varm opp 1 teskje olje i panna og tilsett ingrediensene til sausen, kok opp og tilsett ananas og laksen. Stek på sterk varme i ett minutt mens du rører rundt, og server straks.