Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

HÅNDBALL-EM

Susann Goksør Bjerkrheim må kanskje ha protese, men hevder håndballen var verdt smertene

 - Dette er prisen jeg måtte betale for å representere Norge i over 13 år, sier hun. 

KNEET UTSLITT: - Jeg skulle gjerne kjørt masse på ski, løpt lange turer og drevet med veteran-håndball, men det går bare ikke, sier Susann Goksør Bjerkrheim. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
KNEET UTSLITT: - Jeg skulle gjerne kjørt masse på ski, løpt lange turer og drevet med veteran-håndball, men det går bare ikke, sier Susann Goksør Bjerkrheim. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer

- I år er det 16 år siden jeg la opp, men håndballen merkes fortsatt på kroppen. Nå har de vært inne og rydda opp i kneet for siste gang. Legene sier det ikke er så mye mer å gjøre, ler Susann Goksør Bjerkrheim (46) forsiktig.

Det er knapt brusk igjen i det høyre kneet til den tidligere landslagskjempen etter årevis med kjappe pådrag og høyre/venstre-finter.

Etter en lang karriere sitter hun blant annet igjen med 296 landskamper, et uforglemmelig VM-gull på hjemmebane i 1999 - og en kropp som aldri blir den samme.

- Det er nok en fare for protese i kneet etter hvert. Jeg håper jeg kan klare meg lenge uten det, men protese har vært en realistisk konsekvens jeg har visst om lenge, forklarer hun.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?