Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Suzanne Aabel: - Kroppen min har vært en knagg å henge dritten på

Kroppspress: Møt fem kvinner som er stolte av kroppene sine. For flere av dem har veien dit vært tung.

MANIPULERT: - Jeg prøver å framstå som både frigjort og trygg på meg selv, men så liker jeg altså det manipulerte, trashy bildet bedre enn det ekte, sier Suzanne Aabel. Foto: AGNETE BRUN
MANIPULERT: - Jeg prøver å framstå som både frigjort og trygg på meg selv, men så liker jeg altså det manipulerte, trashy bildet bedre enn det ekte, sier Suzanne Aabel. Foto: AGNETE BRUN Vis mer

Les de andre sakene:

• Ida Fladen• Sandra Borch• Bjørg Thorhallsdottir• Anja Breien

- Jeg tar meg stadig i å glane på andres kropper. Det er helt sykt, men jeg føler at jeg blir vurdert selv også. Det er kanskje sånn vi damer er?

Suzanne Aabel koker kaffe i den lille leiligheten hun deler med sønnen Michael (6). På komfyren står det ei gryte med pasta fra dagen før. Bloggeren og skribenten har tatt seg en fridag fra jobben i kantina på Musikkhøyskolen. Snart ser vi henne i en ny runde med «Bloggerne» på TV2.

- Skulle jeg designet meg selv, så vet jeg nøyaktig hvordan jeg ville sett ut. Jeg er veldig bevisst på hva jeg liker og er ikke alltid like begeistret for hvordan jeg ser ut - ei litt for rund jente med bollemage og for store føtter. Så har jeg selvfølgelig fått en sånn cystefaen på eggstokken som har kødda opp testosteronbalansen min. Resultatet? Eplekropp med skjeggvekst.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?