Sven Nordin (62) kjenner lettelse når han får avslag i senga

For Sven Nordin og kona har «pul og elsk-weekender» vært et konsept siden barna var små.

PURK: Hovedrolleinnehaver Sven Nordin i «Wisting», den største dramasatsingen på norsk tv noensinne, kjenner seg igjen i rollefiguren som har forsømt seg hjemme. Heldigvis fant kona til Nordin opp konseptet «pul og elsk-weekend» da barna var små. I dette intervjuet snakker han om sex i moden alder - og om hjernecellene som dør.
PURK: Hovedrolleinnehaver Sven Nordin i «Wisting», den største dramasatsingen på norsk tv noensinne, kjenner seg igjen i rollefiguren som har forsømt seg hjemme. Heldigvis fant kona til Nordin opp konseptet «pul og elsk-weekend» da barna var små. I dette intervjuet snakker han om sex i moden alder - og om hjernecellene som dør. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sven Nordin sitter ved kjøkkenbordet hjemme på Kampen i Oslo. Han hviler hodet i hendene, dypt konsentrert. Stillheten suser i ørene. Ett sekund. To sekunder. Så begynner han å snakke, nølende:

– Høm. Puling … Er puling oppskrytt?

Det blå blikket flakker. Han fomler med ordene. Tar seg til panna. Før forløsningen kommer. Plutselig fyller stemmen hans hele rommet, høyt og tydelig:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer