Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sven Nordin (62) kjenner lettelse når han får avslag i senga

For Sven Nordin og kona har «pul og elsk-weekender» vært et konsept siden barna var små.

PURK: Hovedrolleinnehaver Sven Nordin i «Wisting», den største dramasatsingen på norsk tv noensinne, kjenner seg igjen i rollefiguren som har forsømt seg hjemme. Heldigvis fant kona til Nordin opp konseptet «pul og elsk-weekend» da barna var små. I dette intervjuet snakker han om sex i moden alder - og om hjernecellene som dør.
PURK: Hovedrolleinnehaver Sven Nordin i «Wisting», den største dramasatsingen på norsk tv noensinne, kjenner seg igjen i rollefiguren som har forsømt seg hjemme. Heldigvis fant kona til Nordin opp konseptet «pul og elsk-weekend» da barna var små. I dette intervjuet snakker han om sex i moden alder - og om hjernecellene som dør. Vis mer

Sven Nordin sitter ved kjøkkenbordet hjemme på Kampen i Oslo. Han hviler hodet i hendene, dypt konsentrert. Stillheten suser i ørene. Ett sekund. To sekunder. Så begynner han å snakke, nølende:

– Høm. Puling … Er puling oppskrytt?

Det blå blikket flakker. Han fomler med ordene. Tar seg til panna. Før forløsningen kommer. Plutselig fyller stemmen hans hele rommet, høyt og tydelig:

«JEG KOMMER ALDRI TIL Å BLI LEI AV Å PULE!»

Dette, våre damer og herrer, er en cliffhanger. En sånn som de benytter seg av i Hollywood, som gjør at du bare må lese videre. Yes, baby. Det skal handle om sex i 62-årsalderen. Om Viagra, og en kinky maske som brukes om nettene i det nordinske hjem. Snart.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?