Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Svin tikka pita

4 porsjoner.

4 porsjoner:

2 stk. skinkebiff

2 ss margarin /olje til steking

½ ts salt

½ ts pepper

2 stk. pitabrød

½ stk. løk i ringer

6 skiver slangeagurk

2 stk. salatblad

4 ss tikka masala saus

2 ss yoghurt naturell

• Slik gjør du:

1. Krydre biffene og stek på middels varme i en panne, ca. 2 minutter på hver side. Varm gjerne pitabrødene litt i stekeovn eller brødrister.

2. Bland Tikka Masala-saus og yoghurt.

3. Legg grønnsaker og skinkebiff sammen med sausen inn i pitabrødene. Server straks.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media