Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Svinebøf med potetpanne

Server med salat og salsa.

4 porsjoner:

ca. 500 g kjøttdeig av svin

1 stk. egg

1 ss revet parmesan

1 ts salt

½ ts pepper

1 ts provencekrydder

1 pose frosne potetbåter

1 beger cherrytomat

½ pk. ferdigkuttet salatblanding

1 stk. rød paprika

1 ss pinjekjerner

1 glass sorte oliven

ca. 8 ss salsa• Slik gjør du:

1. Rør sammenvispet egg inn i kjøttdeigen sammen med krydder og ost. Bland godt sammen.

2. Form bøffer med en skje, legg dem på ei fjøl og klapp de litt flate. Hakk de gjerne på toppen med en kniv for å få finere stekeflate. Stek dem pent brune på begge sider, og etterstek 3- 4 minutter på svak varme til de er gjennomstekt.

3. Lag salat av tomat, paprika, salat, pinjekjerner og sorte oliven. Server med stekte potetbåter, salat og salsa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media