Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Svinefilet teriyaki

4 porsjoner.

4 porsjoner:

Ca. 800 g ytrefilet av svin i skiver

2 ss margarin eller olje til steking

1 ts salt

½ ts pepper

1 pk. fullkornspagetti

2 poser teriyakisaus

1 stk. rødløk

1 stk. grønn chili

4 stilker stilkselleri (stangselleri)

1 stk. rød paprika

•
Slik gjør du:

1. Krydre ytrefilet skivene og brun margarinen i en stekepanne. Stek kjøttet fint brunt sammen med rødløk i båter, hakket chili, stilkselleri og paprika i biter. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter.

2. Kok spagettien etter anvisning på pakken.

3. Bland grønnsakene inn i spagettien sammen med teriyakisaus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media