Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus

2 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

300 g svinekjøtt i strimler 2 ss olje 1 sjalottløk 1/2 grønn chili 1 båt hvitløk 1 ts finhakket fersk ingefær 1 vårløk 1 appelsin 1 1/2 dl vann ca. 1 ts maisenna 1/2 ts salt 1/4 ts pepper pasta (mengdeberegning på pakka). Stek kjøttet på middels sterk varme i olje, i to omganger. Legg det til side. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær, og skjær vårløken i centimeterstore biter. Fres dette ca. ett minutt. Rør ut maisenna i vann og tilsett jevningen mens du rører. Press i saften av en appelsin. Kok opp på svak varme, tilsett kjøttet og smak til med salt og pepper. (Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer