Svinewok med mango

4 porsjoner.

3 ts revet frisk ingefær

1 hakket rød chili

2 hvitløkbåter - knust

450 g indrefilet av svin - i strimler

5 ss appelsinjuice

2 ss soyasaus

2 ss olje

6 rødløk i tynne ringer

1 grønn squash i strimler

2 rød paprika - i strimler

1 mango i biter

2 ss hakket frisk sitronmelisse

• Slik gjør du:

Hakk chili og knus hvitløk og ha det over kjøttstrimlene sammen med den revne ingefæren. Hell over juice, soyasaus og 1 ss av oljen. Dekk til og mariner i kjøleskap i minst 30 minutter. Rør om av og til. Ta vare på marinaden. Varm woken og ha i resten av oljen. Wok kjøttet i 4 minutter under omrøring. Ha i rødløk, squash og paprika og wok videre i to minutter under omrøring. Vend inn mango og hakket sitronmelisse til slutt. Hell over marinaden.

Server med nykokt ris og limebåter.

Tips: Svinekjøttet kan erstattes med kylling eller scampi.