Synser i sommersol

Bøndene er rasende. Redaktør og milliardær Trygve Hegnar (68) tar ikke fem øre for å irritere dem enda mer.

REDAKTURBO: Enda godt det er finvær i Norge fra tid til annen. Trygve Hegnar er så travel med å mene ting i avisa si at han ikke synes han kan reise på lange utenlandsturer. Foto: Sveinung U. Ystad
REDAKTURBO: Enda godt det er finvær i Norge fra tid til annen. Trygve Hegnar er så travel med å mene ting i avisa si at han ikke synes han kan reise på lange utenlandsturer. Foto: Sveinung U. Ystad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Trygve Hegnar klapper begeistret på ei flere hundre år gammel dame med furete fjes, flassete puppestell og sprekk på magen.

Han har god spenst i seilerskoa her han strener rundt i gangene på sitt fjordhotell i Asker og viser fram noen av gallionsfigurene fra samlingen sin, og her er langt mer enn gamle damer. Overalt står gamle eiermodeller av skip og maritime antikviteter. I en utstillingsgarasje står veteranbiler på rekke, og ved brygga vugger flere ærverdige gamle seilbåter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer