Du leser nå Dagbladet Pluss

Synser i sommersol

Bøndene er rasende. Redaktør og milliardær Trygve Hegnar (68) tar ikke fem øre for å irritere dem enda mer.

REDAKTURBO: Enda godt det er finvær i Norge fra tid til annen. Trygve Hegnar er så travel med å mene ting i avisa si at han ikke synes han kan reise på lange utenlandsturer. Foto: Sveinung U. Ystad
REDAKTURBO: Enda godt det er finvær i Norge fra tid til annen. Trygve Hegnar er så travel med å mene ting i avisa si at han ikke synes han kan reise på lange utenlandsturer. Foto: Sveinung U. YstadVis mer

Trygve Hegnar klapper begeistret på ei flere hundre år gammel dame med furete fjes, flassete puppestell og sprekk på magen.

Han har god spenst i seilerskoa her han strener rundt i gangene på sitt fjordhotell i Asker og viser fram noen av gallionsfigurene fra samlingen sin, og her er langt mer enn gamle damer. Overalt står gamle eiermodeller av skip og maritime antikviteter. I en utstillingsgarasje står veteranbiler på rekke, og ved brygga vugger flere ærverdige gamle seilbåter.

- Hvis jeg er virkelig sliten eller deppa, hvilket jeg stort sett ikke er, men altså om noe irriterer meg noe jævlig, så kan jeg reise hit og klappe litt på båtene mine, så føler jeg direkte lykke. Jeg er billig i drift, knegger den velkjente bautaredaktør, finansmilliardær, utrettelige rikssynser — og tydeligvis også sterkt samlemaniske Hegnar.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.