Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Tacos med torsk og sterk salsa

Dagens middag.

4 porsjoner. 600 g filet av fisk, torsk eller en annen fisk 1 stor rød eller grønn paprika i tynne skiver 1 løk i tynne skiver 4- 6 stk. tortilla cajunkrydder eller annet godt krydder 1/2 dl olivenolje/smør 200 g reven ost, f.eks. jarlsbergost. Tilbehør: tacosaus eller salsa Sett stekeovnen på 190 grader. Del fisken i biter, ca. 3 cm store, og dryss med cajunkrydder, litt salt og pepper. Varm olje/smør i ei stekepanne. Stek torsken 2- 3 minutter. Tilsett paprika og løk og eventuelt mer krydder. La det hele surre i panna til grønnsakene er møre. Legg tortillaene utover ei stekeplate og legg fisk/grønnsakblanding på halvdelen av hver tortilla. Dryss et lag med ost over.

Stek i stekeovn til osten smelter, ta ut og brett hver tortilla i to. Server med salsa.Eksportutvalget for fisk

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media