Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Tagliatelle med røykt laks

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

300 g røykt laks i strimler 500 g tagliatelle 1 egg 1 dl kremfløte 1 dl melk 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 50 g revet parmesanost eller annen ost 2 ss finhakket gressløk 1 stor gulrot i små terninger 1/2 squash i små terninger. Kok pasta som anvist på pakka. Hell i dørslag og skyll i kaldt vann. Pisk egg, kremfløte, melk, salt og pepper. Surr gulrot og squash i litt olje i en kjele i ca. 1 minutt. Ha pastaen over i kjelen og varm den godt. Trekk kjelen til side. Ha i eggeblandingen, røykt laks, halvparten av osten og gressløk og rør rundt. Smak til med salt og pepper. Server straks med godt brød og resten av osten ved siden av. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!