Takker og bukker

En svale gjør ingen sommer. Men det gjør fire geiter.

Gressklippere: Denne sommeren har Viestad sluppet geitene løs i naturen. Med hjelp av ny teknologi, holder de seg unna kjøkkenhagen hans. Foto: Mette Randem
Gressklippere: Denne sommeren har Viestad sluppet geitene løs i naturen. Med hjelp av ny teknologi, holder de seg unna kjøkkenhagen hans. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Er det virkelig landets håp og framtid jeg har samlet foran meg i lastehengeren til bonden Osmund? Det virker urealistisk, som når en broket forsamling misfits skal redde verden i en amerikansk actionfilm.

Her er Laurits, som er den eldste i gruppa og veldig eksentrisk. Det ene øyeblikket gnir han seg kjærlig mot deg, det neste stanger han. Ikke så hardt han kan, men hardt nok til at man med fordel kan ha en plan for hvor man har øyne og testikler når det skjer. Laurits kan ta sin innbilte lederrolle svært alvorlig, for så plutselig å legge seg ned og ta en lur.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer