Du leser nå Dagbladet Pluss

Tango for tre

Hva sier du når partneren din spør om dere skal ta med en til i senga?

HAR DU ET SPØRSMÅL? Skriv til en av ekspertene våre. Send din historie til magasinet@dagbladet.no, merk eposten med "Ekspertpanelet". Foto: The Vince/CREATIVE COMMONS
HAR DU ET SPØRSMÅL? Skriv til en av ekspertene våre. Send din historie til magasinet@dagbladet.no, merk eposten med "Ekspertpanelet". Foto: The Vince/CREATIVE COMMONSVis mer

||| Hvor vanlig er det med trekanter?

—Vi regner med at om lag tretten prosent av nordmenn mellom atten og femti år, noen flere menn enn kvinner, har forsøkt gruppesex minst en gang i livet.

Hva bør et par tenke på før de tar initiativ til en trekant?

—De to bør diskutere flere sider ved en slik handling. Det første de må snakke om er hvem som egentlig ønsker trekanten. Er det bare den ene parten, eller er det et ønske begge deler? Om det er den ene som har lyst og den andre føler han eller hun ofrer seg, eller ikke våger si de ikke vil av frykt for å bli forlatt av kjæresten, er utgangspunktet for en trekant dårlig. Dernest bør de spørre seg hvilke motiver de har for å ønske en trekant. Ønsker de at trekanten skal være et supplement til sexlivet med partneren, eller er den et substitutt for et sexliv som ikke fungerer? Det er også helt essensielt å diskutere forutsetningene for samhandlingen, og klargjøre hvor og hvordan sexen skal skje. Ingen av partene må føle seg tråkket på, og paret må bekrefte hverandre som partnere gjennom akten. Det innebærer at dere må være enige på forhånd om hvilke regler som skal gjelde, og de to som er et par må være enige for grensene for hvor langt de kan gå.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.