«Tante Unn ga meg tryggheten»

Vilde Bjerke (46) klatret over gjerdet til nabokona både dag og natt.

HVERDAGSLIGHETEN: Vilde Bjerke elsket sine egene foreldre, men følte det ofte som en belastning å bli sammenlignet med dem. - Jeg tror alle barn av foreldre som er mye i offentligheten skjønner hva jeg mener. Det er kanskje derfor jeg var så glad i hverdagsligheten hos tante Unn.
HVERDAGSLIGHETEN: Vilde Bjerke elsket sine egene foreldre, men følte det ofte som en belastning å bli sammenlignet med dem. - Jeg tror alle barn av foreldre som er mye i offentligheten skjønner hva jeg mener. Det er kanskje derfor jeg var så glad i hverdagsligheten hos tante Unn. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Om det var etter skoletid eller midt på natta, så var tante Unn alltid der. Da jeg ble voksen kjøpte jeg tolv blå tallerkener som var helt like de hun serverte brødskive med kaviar på. Jeg kjøpte dem for å minnes de gode stundene hos tante Unn, og det gjør jeg hver gang jeg ser det blå serviset. De tallerkenene gir meg en god følelse, de får meg til å huske den hyggelige, hverdagslige stemningen på kjøkkenet hennes for 40 år siden.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer