Tapas på italiensk

Mange små retter kan fort bli et stort måltid.

Både fett og karbo: Koselig og med ekte italiensk feeling - et sted der man ikke bryr seg om dagens lavkarbotrend. Cantina Cortina i Operapassasjen er vel verdt et besøk. . Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Både fett og karbo: Koselig og med ekte italiensk feeling - et sted der man ikke bryr seg om dagens lavkarbotrend. Cantina Cortina i Operapassasjen er vel verdt et besøk. . Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Tapas?

Fredag kikket på menyen. Den er ikke veldig stor, men alle rettene er sympatisk priset. Veldig sympatisk, da ingen av dem overstiger hundrelappen.

- Visste ikke at de serverte tapasretter i Italia, sa Fredag.

- Nei, det gjør de heller ikke, sa den entusiastiske og hyggelige servitøren, som også viste seg å være stedets innehaver. En ung fyr med bakgrunn fra gourmet-italieneren Baltazar på Kirkeristen, samt flere års fartstid fra Italia.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer