Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tar du for sterkt hensyn til at barnet ditt har et problem?

Ikke la nederlagene få så stor plass at de definerer hvem barna er, skriver Håvard Tjora.

FORELDRENES ANSVAR: Når barna kommer til oss foreldre og er motløse og redde, så må vi på samme måte lytte til og ha forståelse for deres bekymringer, men det er også vårt ansvar å hjelpe dem å heve blikket og gi dem mot og driv til å ta tak i utfordringene. Illustrasjon: LISA AISATO
FORELDRENES ANSVAR: Når barna kommer til oss foreldre og er motløse og redde, så må vi på samme måte lytte til og ha forståelse for deres bekymringer, men det er også vårt ansvar å hjelpe dem å heve blikket og gi dem mot og driv til å ta tak i utfordringene. Illustrasjon: LISA AISATO Vis mer

(Magasinet): Jeg har klaustrofobi. Jeg misliker sterkt å være innesperret uten noen muligheter for å slippe ut, og i skrivende stund sitter jeg om bord på et fly.

Jeg hamrer ned tekst og tygger tyggegummi i et voldsomt tempo, mens jeg febrilsk prøver å ikke tenke på de stengte flydørene.

Å ha klaustrofobi byr på noen utfordringer. For gjennom jobben min flyr jeg hver uke. Siden jeg bor på Svalbard, har jeg ikke noe valg når det kommer til transportmiddel.

Jeg konfronteres derfor med min fobi ukentlig. Det er problematisk, men jeg er nødt til å jobbe meg gjennom det.

Allerede for flere år siden forbannet jeg meg på at klaustrofobien ikke skal sette noen stopper for jobb eller opplevelser. Og i jula opplevde jeg min største personlige seier: Jeg ble med inn i Gruve 7 ved Longyearbyen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?