Tar friminutt

Jens Barland (36) har forlatt sjefsstolen i Stavanger Aftenblad. Nå innvilger han og familien seg et langt friminutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du det bra nå? - Bedre enn det var for ei tid tilbake. Hvorfor det? - Nei, fordi jeg har vært gjennom en vond prosess, selv om den ikke har vært tøffere enn toppledere, og dermed også jeg selv, må tåle. Med de grepene som må gjøres framover i Aftenbladet, har avisen bedre forutsetninger for å lykkes hvis det kommer inn noen med blanke ark. Hva var det første du tenkte på da du våknet i morges? - Jeg ble vekket av en telefon fra noen som ville si meg noen gode ord. Det var godt å få. Hvis du hadde en million kroner, hva ville du brukt pengene til? - Jeg får jo en million i etterlønn. Den vil jeg bruke til å ha god tid og fritid, kanskje en periode med kompetanseøkning. Det skal bli et godt friminutt i livet for meg og familien. Hva er det morsomste du har gjort? - Livet er jo et koldtbord av opplevelser, det er ikke lett å velge en enkelthendelse. Men det å være far til tre små barn gir livet mening og underholdning. Da jeg sa til barna at jeg skulle slutte i Aftenbladet, så ropte den ene høyt: Hurra! Pappa skal bli pensjonist! Hva gjør deg forbannet? - Folk som ljuger. Når er du lykkelig? - Når jeg har fått til noe, og ekte lykkelig er jeg når jeg gjør noe sammen med familien. Hvordan vil du bli husket? - Jeg er ikke så opptatt av hvordan folk husker meg, men mer av hva jeg faktisk får utrettet. Hva er meningen med livet? - Det er to meninger: Å gjøre livet godt og meningsfylt, for sine egne og for mennesker i samfunnet rundt deg. Den andre er det evige livet etterpå. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? - Velkommen. kristin.guttormsen@dagbladet.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer