Tegneseriehelter er «så 2013» - nå er det bibelens supermenn som gjelder

Bibelske filmer fikk troende og hedninger til å løpe til kinoene på 50-tallet. Nå er det nok en gang tid for høysang i Hollywood.

VARSLET SYNDEFLOD: Sist bibelske filmer fikk troende og hedninger til å løpe i flokk til billettlukene var på 50-tallet. Nå mener Hollywood tiden er inne for en ny runde. Her er Charlton Heston i «De ti bud» fra 1956.
VARSLET SYNDEFLOD: Sist bibelske filmer fikk troende og hedninger til å løpe i flokk til billettlukene var på 50-tallet. Nå mener Hollywood tiden er inne for en ny runde. Her er Charlton Heston i «De ti bud» fra 1956. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Herregud! Sjøuhyrer, syvhodede drager og vandrende lik. Apokalyptiske naturkatastrofer, eventyrlige kampscener, hav som deler seg, støv som blir til mygg, regn som blir til frosker.

Eller en tsunami så voldsom at den skyller bort alt det syndige livet på jordens overflate. Bibelen, «bøkenes bok», er fylt til randen av spektakulære scener som skriker etter spesialeffekter.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer