Tenketankkrigen

Høyresida har gått til krig mot venstresidas nye yndlingsbok.

GLADE MENNESKER: Jo likere innbyggerne i et land står økonomisk, desto bedre har alle det, er budskapet i boka som har ført til heftig debatt mellom høyre- og venstresida. Foto: REUTERS/Thomas White
GLADE MENNESKER: Jo likere innbyggerne i et land står økonomisk, desto bedre har alle det, er budskapet i boka som har ført til heftig debatt mellom høyre- og venstresida. Foto: REUTERS/Thomas White Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| HAR DU HØRT OM venstresidas nye it-bok? Navnet kan med fordel nevnes på raddisfestene i høst: «The spirit level - why equality is better for everyone».

Boka kom i fjor og er skrevet av Richard Wilkinson og Kate Pickett. Her bruker de et digert statistikkmateriale for å vise at i samfunn hvor folk står likt økonomisk har de færre problemer.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer