Teppedronninga

Teppearvingen Celine Maktabi-Borg (30) har tatovert inn navnet til dem hun er glad i. På kroppen hennes finnes både Lucas, Emanuel, Morten og Marius.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette skulle være et intervju med den nye teppedronninga. Alene. Men inn i butikken kommer den abdiserte teppekongen Mahmoud Maktabi (67) med grått hår i hestehale, dressjakke, langt skjerf, hvit skjorte utenpå buksa, gullring og gullklokke. Han setter seg ved siden av henne og tenner en røyk. Og der blir han sittende.

- Nå er du min sjef. Jeg må jo høre hva sjef sier, sier han til datteren Celine Maktabi-Borg (30). Hun sitter der i den hvite sjeselongen med lange, svarte skinnstøvletter, langt lilla skjerf og et diamanthjerte hun har fått av faren i halsgropa. Hun har vært modell, og er nå gift med Morten Borg, som har sønnen Marius (11) sammen med kronprinsesse Mette-Marit. Nå er Celine fersk sjef for teppefamilien Maktabi. Og har allerede rukket å advare mot svindlere som prøver å misbruke Maktabi-navnet for å selge tepper.

- Siden faren din alltid har vært teppekonge, går jeg ut fra at vi kan kalle deg teppedronning?

- Herregud, jeg er yngre enn ham! Ja, enn kongen, altså. Jeg blir så innmari gammel når noen sier dronning til meg. Jeg er ikke femti år og sitter hjemme, vet du.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer