Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Texmexburger

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

600 g karbonadedeig eller kjøttdeig 1 ts salt 1/2 ts chilikrydder 1/2 ts tacokrydder 1 ss salsa Smør eller olje til steking. Arbeid saltet inn i karbonadedeigen til den blir seig. Tilsett krydder og salsa og rør godt. Form til 4 store burgere eller 8 mindre. Stek dem på middels varme til de er så vidt gjennomstekte. Serveres med meksikansk ris, salsa, guacamole, tortillachips og salat. Guacamole: 2 modne avokado 1 liten løk 2 båter hvitløk 1/2 frisk chili Saften av 1 lime. Guacamole kan godt lages i en mikser. Ha i alle ingrediensene og kjør til passe konsistens. Bruker du morter eller en skje, må du finhakke løk, hvitløk og chili før det blandes med øvrige ingredienser. Meksikansk ris består av ris, finhakket hvitløk, løk, chili og tomater frest i olje og kokt i ca. 20 minutter. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!