Thairestauranten: - Ble det for søtt?

I en villa på beste vestkant serveres det søt, crispy thaimat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Skal vi ikke like godt gå for «bestselgeren»?

Fredag kikket opp fra menyen og så på makker-Robinson, som nikket samtykkende.

– Og når vi først skal velge en av de to ferdig oppsatte menyene, fortsatte Fredag, – så koster den største, altså selveste «signaturmenyen», ikke så mye mer og da får vi crispy duck også.

Robinson smilte.

– Den kjente thai-klassikeren crispy duck, ja. Vel, jeg mener at det står på hjemmesiden at de byr på «a uniquely modern version of Thai cuisine», og det er en såpass elastisk beskrivelse at den kinesiske klassikeren også får plass.

Sawan har holdt til i de staselige lokalene i President Harbitz gate i mange år, men synes på ingen måte å ha mistet sin appell til bydelens «pene» klientell. Da Robinson og Fredag var innom besto gjestene av omtrent like deler bobledrikkende venninnegjenger, og menn med lyseblå skjorter og bakoverslikket hår, samt et og annet forelsket par. Etter som kvelden skred fram ble snippene løsere og volumet merkbart høyere rundt bordene.

– Her var det liv, rai, rai!, bemerket Fredag tørt, idet en ung dame som åpenbart hadde sett bunnen av sjampisglasset sitt flere ganger de siste timene, unngikk bordet deres med en millimeter eller to på vei til toalettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.