<strong>I HAVGAPET:</strong> Først da Thomas Voll (29) gjorde seg om til halvt fisk og halvt menneske, ble han helt seg selv. Utenfor Henningsvær i Lofoten kan tilfeldig forbipasserende få glimt av den unike skapningen i fjæra. Foto: Agnete Brun
I HAVGAPET: Først da Thomas Voll (29) gjorde seg om til halvt fisk og halvt menneske, ble han helt seg selv. Utenfor Henningsvær i Lofoten kan tilfeldig forbipasserende få glimt av den unike skapningen i fjæra. Foto: Agnete Brun Vis mer

Thomas (29) er Norges eneste havmann

Gjorde seg til halvt fisk, halvt menneske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hva kaller du det … som er i ferd med å skje nå?

Omgitt av skarpe fjell og trassig sjø, ute i øyriket Lofoten, i tettstedet Henningsvær, inne i et hvitt femtitallshus, på et bad, står en mann og stirrer inn i et speil. Huden hans er sminket blåblek. I panna og tinningene har han påført et rastrert mønster, som fiskeskjell. Finnes det et verb? Hva er det han sier at han skal når han forbereder seg for å dra ut til havet sånn, for å være … eller gjøre … dette han sannsynligvis er ganske alene om i Norge?

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer