Thomas Northug: - Jeg er glad jeg slipper å være Petter, og trives i skyggen

Men Petter Northugs lillebror har en grusom plan.

Angrepsklar: Forrige sesong lå Tomas Northug 50 døgn på sofaen. Å gå ut av døra var en kraftanstrengelse. Så tok han en avgjørelse. Nå løper han ned stengte dører og gleder seg til de vondeste delene av sesongens skirenn. Foto: Tomm W. Christiansen 
Angrepsklar: Forrige sesong lå Tomas Northug 50 døgn på sofaen. Å gå ut av døra var en kraftanstrengelse. Så tok han en avgjørelse. Nå løper han ned stengte dører og gleder seg til de vondeste delene av sesongens skirenn. Foto: Tomm W. Christiansen  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Januar ble til februar, den viktigste tida på året for en skiløper, og der lå Tomas Northug. På sofaen. Den ene sykdommen fulgte den andre, først var det magen, deretter nesa og halsen. I 50 dager lå han mest med hodet nedi sofaputene, mentalt bortreist. I mars slepte han seg på knærne til NM i Tromsø, med kroppen på halv stang ble han nummer 34 på sprinten. Det som skulle bli hans år, ble i stedet et sportslig helvete.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer