Thorbjørn Berntsen om konas siste kveld

«Tobben? Jeg skal hjem i morra?», spurte kona Adda. Dagen etter var hun borte. Nå håper Arbeiderparti-veteran Thorbjørn Berntsen velgerne skjønner at det fortsatt er mye å kjempe for.

Langer ut mot rådgivere: Thorbjørn Berntsen (84) har liten tro på «veskebærerne»: – Det er mange av disse såkalte rådgiverne som nesten ikke har vært borte fra skolesystemet, dem har vært der fra barnehagen. De har knapt nok medlemskap i partiet engang!
Langer ut mot rådgivere: Thorbjørn Berntsen (84) har liten tro på «veskebærerne»: – Det er mange av disse såkalte rådgiverne som nesten ikke har vært borte fra skolesystemet, dem har vært der fra barnehagen. De har knapt nok medlemskap i partiet engang! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– At det går jævlig dårlig er ingen hemmelighet.

Thorbjørn Berntsen står bredbeint på terrassen sin hjemme i Sørumsand. Blikket er morskt under to bustete øyebryn. Det er krisa i Arbeiderpartiet som har fått den gamle Ap-kjempen til å fyre seg opp.

– Hvis dette valget går sånn som det ser ut til, så er det klart at Jonas Gahr Støre og resten av partiledelsen må ta en grundig gjennomgang av hvorfor det gikk galt. Vi kan ikke gå fram mot et stortingsvalg uten å legge en ny strategi.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer