Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Thorvald Stoltenberg (85) var alltid redd for at Nini ikke skulle komme hjem til jul: - Hun kunne dukke opp tre timer etter at vi satte oss til bords

Det er ikke mye diplomati å spore når Thorvald Stoltenberg bestemmer seg for å tråkke i sildesalaten.

I år, som i fjor: Thorvald Stoltenberg er engasjert samfunnsdebattant, politiker,&nbsp;<span style="background-color: initial;">Magasinets faste spaltist - og veldig opptatt av at noen juletradisjoner skal opprettholdes. Som å samle stort og smått av familie rundt seg på julaften. Foto: Agnete Brun.</span>
I år, som i fjor: Thorvald Stoltenberg er engasjert samfunnsdebattant, politiker, Magasinets faste spaltist - og veldig opptatt av at noen juletradisjoner skal opprettholdes. Som å samle stort og smått av familie rundt seg på julaften. Foto: Agnete Brun. Vis mer

–Jeg tenker på Karin hver dag, jeg. Men jeg tenker også på hvor heldig jeg er som fikk en så fantastisk ny kjæreste som Anja.

Thorvald Stoltenberg (85) hadde akkurat skysset forrige gjest ut døra og avbrutt seg selv i historien om fjorårets bekkenbrudd. «Jeg datt her på kjøkkengulvet, og jammen oppdaget ikke legene at jeg hadde asbest på lungene også» har han sagt, og nå, etter å ha forbannet podagraen, fylte han vann i trakteren og trakk ut kjøkkenstolen ved bordet der Nelson Mandela en gang satt. Han pekte på det halvfulle fatet med bakverk:

–Har du lyst på… øh... lussekatter? Har du i det hele tatt hørt om lussekatter? Det var besøket før deg som hadde dem med, og hun ble helt forfjamset da jeg sa jeg verken hadde hørt om eller spist sånne før. Det må være noe nytt, sa jeg. Vi hadde ikke lussekatter da barna var små.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?