Thorvald Stoltenberg ble overrasket da han lot bilen stå: - Bilfrie sentrum er rett rundt hjørnet

En morgen for ett års tid siden oppdaget Thorvald at offentlig transport i Oslo både bringer deg dit du skal, og at det alltids er en ny avgang.

SKRYT: Thorvald Stoltenberg mener at offentlig transport i Oslo fortjener mye mer skryt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SKRYT: Thorvald Stoltenberg mener at offentlig transport i Oslo fortjener mye mer skryt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg var 18 år da jeg tok billappen. Det betyr at jeg nå har kjørt bil i 68 år, stort sett hver eneste dag, med mindre turen har vært så kort at jeg har kunnet bruke beina.

En morgen for et års tid siden, da jeg var på vei til garasjen for å hente bilen, minnet kjæresten min meg på at det gikk an å busse eller trikke dit jeg skulle. Hun hadde selvfølgelig helt rett.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer