Thorvald Stoltenberg kan gi råd om det meste, men ikke om ekteskap

- Etter en time sa jeg derfor: «Jeg tror ikke dere skal gifte dere.» Siden den gang har ikke Thorvald gitt ekteskapsråd.

Rådgiveren: Mange ringer til Thorvald Stoltenberg i håp om å få hans råd. - Jeg føler jeg er med på å betale tilbake litt ved at jeg nå kan gi råd til andre, sier han. Her er et bilde fra da han stilte opp til intervju med Magasinet i 2016. Foto: Agnete Brun
Rådgiveren: Mange ringer til Thorvald Stoltenberg i håp om å få hans råd. - Jeg føler jeg er med på å betale tilbake litt ved at jeg nå kan gi råd til andre, sier han. Her er et bilde fra da han stilte opp til intervju med Magasinet i 2016. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hver eneste uke blir jeg oppringt av ukjente mennesker som ber meg om råd. Mange av dem vil ha råd om hvordan de skal forholde seg til en narkoman sønn eller datter, en kjæreste eller en venn.

Noen kvinner ringer fordi de ikke får til sine relasjoner med menn. Så har du dem som skriver hovedoppgave eller doktorgrad om saker jeg har vært involvert i.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer