<strong>GLEDE ANDRE:</strong> Tenk på hva du kan gi til andre, mer enn hva du ønsker deg selv. Gjør noe for å glede andre. Er du dyktig til å bake, så del med noen som ikke har tid eller krefter til å lage noe selv. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
GLEDE ANDRE: Tenk på hva du kan gi til andre, mer enn hva du ønsker deg selv. Gjør noe for å glede andre. Er du dyktig til å bake, så del med noen som ikke har tid eller krefter til å lage noe selv. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Ti steg til mer adventshygge og mindre julestress

De aller fleste ønsker seg en måned med hygge og kos. Det mange får er en måned med stress. Her får du ti råd som kan gi deg mer adventshygge og mindre stress før jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets siste måned er den mørkeste fra naturens side. Derfor er det et flott tegn på menneskenes livskraft at vi forsøker å lyse den opp så godt vi kan.

1) Skriv ned hva du blir glad av å gjøre før jul og hva du blir stressa og sur av. Om du lever sammen med noen: Spør hva de blir glade av og hva de blir stressa av før jul. Gjør mer av det dere blir glade av. Gjør mindre av det dere blir sure og stressa av. Effektiviser det dere må gjøre som dere ikke liker. Noen eksempler: Hva av dette gjør deg glad og hva gjør deg sur og stressa? Vaske og rydde. Bake. Være sammen med familie. Være sammen med slekt. Være med venner. Være ute i naturen. Gå på julebord med jobben. Tenne lys. Spille spill sammen. Gå på juleavslutninger. Lese julefortellinger. Gjøre juleforberedelser alene. Gjøre juleforberedelser sammen. Se julefilmer på tv. Spise god mat. Lage julepålegg og andre godsaker. Handle presanger. Lage presanger. Pakke inn presanger. Gjøre noe hyggelig for andre ….

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer