40 MINUTTER: Grillet kalvekam med urtesmør.
40 MINUTTER: Grillet kalvekam med urtesmør.Vis mer

Tid for grill

Sommerkoteletter og ferdigmarinert flintsteik finner du ikke på grillen hjemme hos Arne Brimi. Ellers griller han det meste, bare råvarene er gode nok.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| Vianvang i VÅGÅ (Dagbladet): — Jeg har en grilltradisjon, og det er at jeg er på konstant jakt etter gode råvarer. Jeg er sterk motstander av å «slenge» noe på grillen. For meg er grillen selve sentrumet for sommermiddagene. Det er flott å kunne samles rundt et godt grillmåltid, sitte lenge ute og nyte den varme årstida, sier Arne Brimi.

Ferskt på grillen Han synes det er vanskelig å svare på hva som er hans store grillfavoritt, men innrømmer at sjølfiska fisk er noe av det han helst legger på grillen. Enten det er fjellørret, villaks eller makrell.

—Skinnstekt villaks på grill er fenomenalt. Da trenger jeg bare litt salt og pepper, så er måltidet klart. Og jeg er veldig glad i sommerens sprell ferske makrell. Ekstra god blir den lettgravet i rikelig med dill og sjalottløk, og med en fin, grønn urtesaus til.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn