Tid for T

Mørt kjøtt på den amerikanske måten.

||| Ifølge mine norske Miami-venner er øl og cola en fremragende måte å marinere kjøtt på. Ja, til og med rester fra rusbrus, vin og cider kan du helle over kjøttstykkene. Og kjøttet blir virkelig mørt og godt etter en natt i leskende drikke.

Her er det T-beinsteika som får øl- og colabehandlingen. T-beinsteika kommer fra den bakerste halvdelen av ryggsøyla til et storfe, slik at du får med indrefileten på den ene siden av beinet og ytrefileten på den andre. Her er vi med andre ord midt i den møreste og saftigste delen av storfekjøttet. Og det er du som bestemmer hvor saftig kjøttet er når det kommer av grillen. Steker du det for lenge, blir det tørt samme hvor saftig det var i utgangspunktet. Steketermometer er derfor et briljant hjelpemiddel!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn