Du leser nå Dagbladet Pluss

Tidløst

Hvis man aldri har vært trendy, går man heller ikke av moten.

Tidløst: Grillet kylling med stekte poteter er en klassiker.
Tidløst: Grillet kylling med stekte poteter er en klassiker.Vis mer

Barcelona koker! Den pulserende hovedstaden i Katalonia handler om mat, ustoppelig — fra seint på formiddagen til tidlig på morgenen, som er byens døgnrytme. Her er mer enn tjue michelinstjerne-restauranter, mange av dem drevet av Ferran Adria fra legendariske El Bulli, hans familie og læregutter. Barcelona er innovasjon, sentrum for Ferrans verdensomspennende imperium av skum og alginat — den molekylær-gastronomiske tsunamien som har skylt over verden de siste ti åra.

Det har gitt maten i byen en retning, et image og et evig jag etter innovasjon. Du trenger ikke gå på et fancy sted før du møter på spennende og uventede teksturer og smakskombinasjoner.

Etter ei knapp uke i denne tettvokste gastronomiske jungelen, har jeg ett måltid igjen. Én mulighet til å oppleve enda flere nye vidunderlige smaker, få krysset av en stjernerestaurant til. Likevel velger jeg å vende tilbake til stedet jeg havnet innom den aller første kvelden, som på mange måter — bare forbigått av stedet jeg spiste en croissant sist morgen — hadde den minst spennende maten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.