Til slutt er alt bare glatt

Erlin Dokk Holm skriver om ekte særpreg.

FAVORITTEN: En kyllingcurry smaker likt uansett om interiøret skifter. Foto: Scanpix
FAVORITTEN: En kyllingcurry smaker likt uansett om interiøret skifter. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En sliten murfasade, vinduer fra forrige århundre, et skilt der det står «vår ruller 49 kr Norske», en trapp som kanskje ble feid i forgårs er det som møter øyet.

Jeg går opp trappa og vips så er jeg inne i en restaurant der de serverer vietnamesisk og thailandsk mat. Bordene later som om de er laget av tre, men den umiskjennelige kulden av plast avslører dem. Plast er materialet som dominerer interiøret.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer