HELT NØTT: På Sicilia er det vanlig å bruke flere typer nøtter og kjerner i pastaen. Her er en blanding av pistasjnøtter, mandler, valnøtter og pinjekjerner.
HELT NØTT: På Sicilia er det vanlig å bruke flere typer nøtter og kjerner i pastaen. Her er en blanding av pistasjnøtter, mandler, valnøtter og pinjekjerner.Vis mer

To deilige pasta-retter fra Viestad

- Jeg drømte om et hus, men våknet til en pastarett.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I fjor brukte nordmenn 31 millioner timer på å se på boligannonser, forteller markedsplassen finn.no. De fleste av dem er folk som ikke er ute etter å kjøpe et nytt sted å bo.

Men hvor moro er det? For er det ikke samme sofa, samme teppe, samme hvitevarer, nesten samme planløsninger, og 500 000 shades of beige, med ett og annet befriende kinky innslag av furu? Hvor alt er «lekkert», «eksklusivt», eller det har «stort potensial»?

Hvis man først skal drømme, er det ikke bedre å drømme litt større? Ikke bare om litt bedre lys­forhold, litt flere kvadratmeter, litt bedre belig­genhet, eller den forjettede hageflekken. Hva med å drømme om et annet liv?

Selv befinner jeg meg ikke på finn.no, men kikkende og klikkende på boliger i Italia, Frankrike, et sted på stranda i Karibia. Enkle steder. Ruiner. Slott. Vingårder. Forfalne herskapshus. Trehytter. Penthouse. Hvordan hadde det vært å bo, ha hytte, gi opp alt annet og bare sløve, skrive, leve, elske, nettopp her?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn