Tom yam med kinakål

4 porsjoner.

4 porsjoner

1 kyllingfilet

2 limeblader

1/2 finhakket rød chili

1/2 sitrongress

20 g finhakket frisk ingefær

1/2 hakket rødløk

100 g kinakål

1/2 tomat

1 ss fiskekraft

presset saft av 1/2 lime

4 dl kyllingkraft

• Skjær kyllingbrystet i små biter og kok det i ett minutt med kyllingkraften. Ha så i rødløken og kok det videre i 1/2 minutt.

Limeblad, chili, sitrongress og ingefær has deretter i og kokes videre i 1/2 minutt. Smak til med fiskesaus og limejuice.

Tomatbitene og purreløken has i like før servering. Når suppa er servert i skålen, tilføres finkuttet kinakål på toppen som garnityr. Server gjerne ris ved siden av.

Flere tips og oppskrifter finner du på www.frukt.no