Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Tomatsuppe med kokt egg

4 porsjoner.

Ca. 20 minutter, 4 personer:

1/2-1 hakket løk

1-2 finhakkede hvitløkbåter

2 ss olivenolje

1 boks hakkede tomater

2 ss tomatpuré

4 dl vann

1 hønsebuljongterning

1/2 ts sukker

1/2 potte hakket basilikum

salt og kvernet pepper

ca. 1/2 dl fløte

4 kokte egg

• Slik gjør du:

Fres løk og hvitløk myk og blank i oljen. Tilsett tomater, tomatpuré, vann, buljong og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 10 minutter. Tilsett hakket basilikum. Mos suppa til ønsket konsistens med stavmikser eller i hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Server suppa med kokte egg. Tips: prøv deg fram med ulike urter - oregano, timian, rosmarin, persille og kjørvel passer sammen med tomat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media