Tomine Harket (23) om kjendistilværelsens skyggeside: - Folk får seg til å spørre om mye rart fordi familien min er kjent

Når du googler navnet hennes får du først og fremst opp treff på pappa Harket. Nå skal Tomine Harket finne sin egen plass på stjernehimmelen. 

Tøft: Tomine Harket skjønte fort at mange fattet interesse for henne på grunn av sin kjente far. - En periode var jeg redd for at det jeg sa skulle havne i Se og Hør, sier hun. Foto: Tomm W. Christiansen 
Tøft: Tomine Harket skjønte fort at mange fattet interesse for henne på grunn av sin kjente far. - En periode var jeg redd for at det jeg sa skulle havne i Se og Hør, sier hun. Foto: Tomm W. Christiansen  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har sett kjendistilværelsens skyggeside. Forferdelige journalister som har vært ute etter å ta familien min. Finne dritt de kan spre.

Tomine Harket, foreløpig best kjent som datteren til Morten Harket, men snart kjent for å delta i underholdningsprogrammet «Stjernekamp» på NRK, står utenfor en gammel bygård på Frogner i Oslo.

Hun har på seg en hvit, vid fløyelsbukse som stopper midt på leggen, en stor, lysrosa T-skjorte og svarte og hvite sneakers. I nesa har hun en sølvring, og håret, som opp gjennom ungdommen har hatt utallige farger, inkludert den velkjente, røde Annie-parykken, er bleket. Hun krysser gata midt mellom to fotgjengerfelt, går forbi herskapelige hus og stopper utenfor en gul bygård. Hun peker opp på en smijernsbalkong.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer