Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tonjes tilstand

Kanalen hennes er i krise. Programmet hennes er bort. Likevel er TV2s Tonje Steinsland (40) tilbake. Om mulig mer søkende enn noensinne.

Frakoblet alt: I onsdagens premiere på høstsesongen av «Dokument 2», har Tonje Steinsland gjort det første intervjuet med fjellklatreren Cecilie Skog, som var vitne til at kjæresten Rolf Bae ble tatt av et isras og mistet livet på vei ned fra K2 i Pakistan i august i fjor. — Jeg oppfattet det som en søken etter en helt spesiell tilstedeværelse og intensitet og følelse av det å være i verden. Å være frakoblet på alle måter livet og alt her. Og være ute i en form for natur som er en helt egen tilstand, sier Steinsland om kjæresteparet.
Frakoblet alt: I onsdagens premiere på høstsesongen av «Dokument 2», har Tonje Steinsland gjort det første intervjuet med fjellklatreren Cecilie Skog, som var vitne til at kjæresten Rolf Bae ble tatt av et isras og mistet livet på vei ned fra K2 i Pakistan i august i fjor. — Jeg oppfattet det som en søken etter en helt spesiell tilstedeværelse og intensitet og følelse av det å være i verden. Å være frakoblet på alle måter livet og alt her. Og være ute i en form for natur som er en helt egen tilstand, sier Steinsland om kjæresteparet. Vis mer

||| — Oi. Årets første kastanje, sier Tonje Steinsland og bøyer seg ned til asfalten. Hun plukker den nyfalne kastanjen opp, gnir fingrene over den, før hun legger den fornøyd på kafébordet foran seg.— Husker dere hvordan man bare måtte ha en kastanje i lomma før? Og hvis man kastet den, så visste man liksom ikke hva som ville skje? Husker dere ikke den følelsen?

«... Og så har hun jo beveget seg mer og mer mot det åndelige», hadde hennes kollega Gerhard Helskog sagt i telefonen. Det var han som i 1993 headhuntet Tonje Steinsland fra NRKs ungdomsprogram «U» og over til TV2, hvor hun seinere ble hans mest profilerte reporter i dokumentarprogrammet «Rikets tilstand». Allerede den gang hadde han sett tendenser.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?