Du leser nå Dagbladet Pluss

Toppbloggeren skyldte 700 000 kroner

Hun kan smile nå, men Kristin Gjelsvik (32) var langt nede da livsverket hennes gikk konkurs.

AKTUELL: Kristin Gjelsvik er en av Norges mest populære bloggere. Aktuell med serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» på TV3. Foto: Geir Dokken
AKTUELL: Kristin Gjelsvik er en av Norges mest populære bloggere. Aktuell med serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» på TV3. Foto: Geir DokkenVis mer

Det var en høstkveld i fjor at blogger Kristin Gjelsvik satt hjemme og gråt. Hun hadde lenge kjent at noe var feil. Kroppen var oppblåst og rar, puppene kjentes større. Mensen uteble.

Det måtte ikke skje.

Bare uker tidligere hadde hun skrevet et innlegg på bloggen sin om frivillig barnløshet. Hun skulle aldri ha barn, hun skulle være fri.

«Plis ikke la det ha gått over tolv uker», tryglet hun, mens hun satt på dolokket og ventet på resultatet av graviditetstesten. Hun var sikker: Var hun gravid, skulle hun fjerne det, uansett.

Du har kanskje sett henne på en skjerm: Kristin Gjelsvik ble kjent da hun var deltaker i realityserien «Paradise Hotel» i 2012, og har vært med på nesten alt som kan krype og gå på realityfronten: «Bloggerne», «Torpet Kjendis» (en slags spin-off til «Farmen Kjendis»), «Robinsonekspedisjonen», «Camp Kulinaris». Gjelsvik lever av å være synlig på Internett, skrive blogginnlegg, legge ut bilder og videosnutter på Instagram. Hun tilhører en gruppe i vekst: influensere, eller «påvirkere»; folk som påvirker andre til å spise akkurat det knekkebrødet, gå i den kjolen, kjøre den bilen – og som beskyldes for å bidra til kjøpe- og kroppspress. I en verden der stadig flere reklamerer for silikon i rumpa, Botox i panna og fillers i leppa, gjør Gjelsvik sitt beste for å framstå som et tenkende alternativ.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØV GRATIS

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per uke 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden. Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene; Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • * Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • **Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.